QUI SOM?

L’Associació Valor Educatiu és una entitat especialitzada en la formació dirigida a l’àmbit educatiu (docents de primària, secundària, alumnat, famílies i equips directius) amb l’objectiu d’aportar nous coneixements, propostes educatives i, donar eines i estratègies  per tal d’atendre les necessitats individuals i, aconseguir fomentar l’aprenentatge significatiu dels infants i adolescents.QUÈ OFEREIX VALOR EDUCATIU?CURSOS RECONEGUTS PEL DEPARTAMENT


Formació online, flexible i sense desplaçaments a través del campus virtual. Aprendràs al teu ritme amb la possibilitat de tenir feedback de les tasques per part de la tutora del curs experta en la temàtica.

Tota la formació que s’ofereix està reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l’ordre ENS/248/2012, com a formació permanent del professorat.FORMACIÓ CENTRES EDUCATIUS


ALUMNAT

Els/les protagonistes del centre educatiu són els/les alumnes que hi formen part. Des d’AVE hem creat una sèrie de tallers i formacions que treballen tots els aspectes que incideixen en el dia a dia de l’ésser humà. Amb els nostres tallers, els/les alumnes aprendran a moure’s pels diversos contextos i gestionar les vivències del seu dia a dia, dins i fora de l’escola.

PROFESSORAT

AVE aposta per a la formació i el desenvolupament constant. Per això, des de l’Associació hem creat i dissenyat diversos tallers i formacions destinats a la construcció del docent com a facilitador de l’aprenentatge.

EQUIP DIRECTIU

El funcionament del centre educatiu recau principalment en la sinèrgia de l’equip directiu.
Per això, des de l’Associació oferim un seguit de tallers preparats per treballar els diversos aspectes que incideixen en el desenvolupament de l’equip directiu.

FAMÍLIES

 Sovint, les famílies no disposen de les eines i estratègies necessàries per fer front a alguns esdeveniments que es generen durant el procés de creixement i aprenentatge de l’infant i/o adolescent.

Per això, des d’AVE hem dissenyat una sèrie de tallers els quals ajudaran i donaran eines a les famílies per poder acompanyar i guiar al seu fill/a en les diverses situacions en les que es trobi.

Carrer Mas Falgàs 2-6 2n Despatx 6A
17180 Vilablareix. Girona

US ATENEM:

620 66 38 30 – 623 10 90 39

hola@valoreducatiu.org

Informació

Política de protecció de dades

Política de cookies

Avís legal