Educar suposa guiar a l’infant i/o adolescent en el seu dia a dia durant les diverses etapes evolutives a les que s’enfronta. 

Sovint, les famílies no disposen de les eines i estratègies necessàries per fer front a alguns esdeveniments que es generen durant el procés de creixement i aprenentatge de l’infant i/o adolescent.

Per això, des d’AVE hem dissenyat una sèrie de tallers els quals ajudaran i donaran eines a les famílies per poder acompanyar i guiar al seu fill/a en les diverses situacions en les que es trobi.

En aquests tallers les famílies aprendran i obtindran diversos recursos per esdevenir acompanyants del seu fill/a en el transcurs de les etapes evolutives.

Els nostres tallers estan enfocats per a famílies amb nens i nenes d’edat infantil, primària i secundària, adaptant el contingut a cada realitat.

Són tallers 100% interactius, on la família aprèn sota la metodologia pràctica en cadascuna de les activitats que es plantegen.

Els tallers que incloguin més d’una sessió (màxim una a la setmana), es plantejarà a la família posar en pràctica els aprenentatges assolits entre les sessions, en petits reptes, que els ajudin a créixer i desenvolupar-se combinant l’aprenentatge acadèmic i l’aprenentatge personal.

Els nostres tallers

  1. Recolzament educatiu: de l’escola a casa (8 hores).
  2. Les emocions: de l’escola o institut a casa (8 hores).
  3. Les xarxes socials: com utilitzar-les (2 hores).
  4. Connecta amb el teu fill/a adolescent (8 hores).
  5. Comunicació efectiva: de la família al fill/a (2 hores).

Format

Degut a la metodologia pràctica dels tallers i les formacions que s’ofereixen a AVE, s’aconsella realitzar les activitats de manera presencial.

Tot i així, adaptats a la situació actual, també s’ofereixen els tallers i les formacions en format virtual, adaptant el contingut a la metodologia online.