L’aula és un context on l’alumnat es desenvolupa i es forma.

Des d’AVE volem donar un valor afegit a aquest procés d’aprenentatge, oferint diversos tallers que combinen l’experiència acadèmica amb la personal.

Amb els nostres tallers, l’alumne aprèn a desenvolupar-se i gestionar-se en els diversos contextos del dia a dia, utilitzant eines diverses amb les quals podrà construir-se en l’àmbit educatiu i personal.

Els nostres tallers són dirigits als alumnes de primària i secundària, adaptant el contingut a cada realitat.

Són tallers cent per cent (100%) interactius, on l’alumne aprèn sota la metodologia pràctica en cadascuna de les activitats.

Tots els tallers gaudeixen de mínim dues sessions (una cada setmana), entre les quals l’alumnat ha de posar en pràctica els aprenentatges assolits, en petits reptes, els quals l’ajuden a crèixer i desenvolupar-se combinant l’aprenentatge acadèmic i l’aprenentatge personal.

Els nostres tallers

  1. Descobreix-te – (12 hores)
  2. Planificació i organització autònoma – (2 hores)
  3. Estudiar des de casa: eines per a una educació autònoma – (2 hores)
  4. Automotivació i proactivitat: actua! – (2 hores)
  5. Gestió emocional a l’aula – (4 hores)
  6. Com actuar davant un conflicte – (4 hores)

Format

Degut a la metodologia pràctica dels tallers i les formacions que s’ofereixen a AVE, s’aconsella realitzar les activitats de manera presencial.

Tot i així, adaptats a la situació actual, també s’ofereixen els tallers i les formacions en format online, adaptant el contingut a la metodologia online.