Ensenyar suposa dotar d’eines a l’alumne per a que tregui tot el seu potencial.

Sovint, els i les docents no disposen del temps i/o de les eines necessàries per treballar l’educació acadèmica i l’educació personal.

Per això, des d’AVE hem dissenyat una sèrie de tallers que ajudaran i donaran eines al i a la docent per optimitzar el temps i treballar l’aprenentatge significatiu combinant l’aspecte acadèmic i el personal.

Amb els tallers d’AVE els i les docentes obtindran noves metodologies d’aprenentatge i de desenvolupament amb les quals podran treballar amb el material acadèmic a la vegada que estaran treballant amb l’aspecte personal.

La millor manera d’ensenyar és educar des de la matèria, però sobretot, des de la persona.

Els nostres tallers són dirigits als i a les docents de primària i secundària, adaptant el contingut a cada realitat.

Són tallers cent per cent (100%) interactius, on el i la docent aprèn i s’emporta eines sota la metodologia pràctica, en cadascuna de les activitats.

Els tallers per als docents gaudeixen des d’una única sessió fins a tres sessions (una cada setmana) on el propi docent podrà posar en pràctica els aprenentatges assolits en cadascuna de les sessions.

Els nostres tallers

  1. Comunicar per educar – (6 hores)
  2. Lidera la teva aula – (6 hores)
  3. Les emocions: conèixer i gestionar – (8 hores)
  4. Els conflictes com a eina per educar – (8 hores)
  5. Teletreball: ensenyar a aprendre – (2 hores)

*Si fos necessari es podria adaptar el contingut per reduir el número de sessions.

Format

Degut a la metodologia pràctica dels tallers i les formacions que s’ofereixen a AVE, s’aconsella realitzar les activitats de manera presencial.

Tot i així, adaptats a la situació actual, també s’ofereixen els tallers i les formacions en format online, adaptant el contingut a la metodologia online.