El funcionament del Centre Educatiu passa per l’organització i el funcionament de l’equip directiu. Aquestes són les persones que vetllen pel benestar dels/les docents i l’alumnat.

La feina que desenvolupa l’equip directiu sovint obté un paper menor i poc considerat però important i, sobretot, determinant.

AVE entèn i valora aquest afegit a la tasca docent, de manera que ha apostat per dissenyar una sèrie de tallers que ajudin a l’equip a realitzar les seves funcions de la manera més eficient i eficaç possible.

Amb aquests tallers, l’equip directiu dóna un pas endavant en la seva tasca i proporciona un valor afegit als altres docents.

Els tallers de l’equip directiu són dirigits als equips d’infantil, primària i secundària, adaptant el contingut a la pròpia realitat.

Són tallers cent per cent (100%) interactius, on el i la docent aprèn i s’emporta eines sota la metodologia pràctica, en cadascuna de les activitats.

Els tallers per a l’equip directiu gaudeixen des d’una única sessió fins a tres sessions (una cada setmana) on el propi equip podrà posar en pràctica els aprenentatges assolits en cadascuna de les sessions.

Els nostres tallers

  1. Coaching aplicat: la sinèrgia de l’equip – (10 hores)
  2. L’art de liderar – (10 hores)
  3. Gestionar i planificar el claustre amb èxit – (6 hores)
  4. Habilitats de comunicació directiva – (8 hores)
  5. Resolució de conflictes dins l’equip – (10 hores)

*Si fos necessari es podria adaptar el contingut per reduir el número de sessions.

Format

Degut a la metodologia pràctica dels tallers i les formacions que s’ofereixen a AVE, s’aconsella realitzar les activitats de manera presencial.

Tot i així, adaptats a la situació actual, també s’ofereixen els tallers i les formacions en format online, adaptant el contingut a la metodologia online.